Tuesday, May 17, 2022

Sorana Cîrstea

Fostul lider mondial din WTA a învins-o pe compatrioata Sorana Cîrstea cu scorul de 6-1 6-4 la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc. Sorana nu a mai evoluat de pe 25 martie când a fost eliminată în primul tur la Miami.


Sorana Cirstea Fashion Women Slip Dress

Sorana Cîrstea și Aliaksandra Sasnovich vor fi la prima lor confruntare directă în circuitul WTA.

. 153k Followers 321 Following 647 Posts - See Instagram photos and videos from Sorana Cirstea soranacirstea. Sorana Cîrstea a fost învinsă de rusoaica Veronika Kudermetova sâmbătă în semifinalele competiției de categorie WTA 250 de la Istanbul turneu pe care românca l-a câștigat anul trecut. Ajunsă pe tabloul principal după ce a trecut de calificări Begu va primi 22000 de euro şi 30 de puncte în clasamentul WTA.

Simona Halep este singura reprezentantă a României rămasă în concurs la. Jucătoarea de tenis a făcut furori cu ultima postare din mediul online în care a apărut într-o. Pentru participarea în primul tur Sorana Cîrstea a obţinut 22000 de euro şi 10 puncte.

Sorana Cîrstea 32 ani 24 WTA a ratat şansa calificării în marea finală a turneului WTA 250 de la Istanbul dotat cu premii totale de 239477 de dolari sâmbătă după ce s-a înclinat cu 6-3 6-3 în faţa rusoaicei Veronika Kudermetova 24 ani 29 WTA. Kudermetova 29 WTA s-a impus cu 6-3 6-3 într-o oră şi 23 de minute. Pentru Simona Halep urmează meciul cu Petra Martic care a trecut în optimi de.

Sorana Cîrstea va evolua pe zgură pentru prima dată în acest an cu ocazia turneului WTA de la Istanbul programat să se desfășoare în perioada 18-24 aprilie. Tenismena Sorana Cîrstea 32 de ani locul 26 WTA se pregătește de startul său în sezonul pe zgură care va culmina la finalul lunii mai cu turneul de Mare Șlem de la Roland-Garros. Mesajul transmis înaintea debutului pe zgură.

În primul set Cîrstea a revenit de la 1-4 egalând la 4-4 însă până la urmă a pierdut cu 4-6 şi ulterior a pierdut şi meciul. Sorana a greşit destul. În schimb Sasnovich a jucat și în cadrul turneului de la Charleston unde a fost eliminată în primul tur pe 4 aprilie.

Sorana Cîrstea pare să nu fie deloc afectată de eliminarea de la Miami și a decis să aibă o scurtă vacanță înaintea debutului sezonului pe zgură din circuitul WTA. Sorana Cirstea ROMANIA Height 5 9 176m Plays Right-Handed Age - Apr 7 1990 070490 Birthplace Bucharest Romania Current Coach. Jucătoarea Sorana Cîrstea locul 27 WTA a fost eliminată joi de spaniola Nuria Parrizas Diaz numărul 52 mondial în primul tur al turneului de categorie WTA 1000 Madrid Open.

Apariția Soranei Cîrstea după eliminarea de la Miami. Sorana Cîrstea nu a reușit să ajungă decât până în turul secund al competiției unde a fost eliminată în două seturi 1-6 1-6 de Shuai Zhang din China. Sportiva noastră a fost condusă cu 6-0 5-2 de Ons Jabeur a reușit să revină și să împingă setul secund în tiebreak dar campioana de la Madrid a obținut până la urmă calificarea în turul al doilea după o oră și 15 minute de joc.

Campioana en-titre a cedat partida după o oră şi 23 de minute de joc efectiv. Parrizas Diaz s-a impus cu scorul de 6-4 6-2 într-o oră şi 36 de minute. Aventura Soranei Cîrstea la turneul de categorie WTA 1000 de la Roma a fost una scurtă.

Welcome to Sorana Cirsteas Official Twitter Page. Retrasă din naționala României Sorana nu va lua parte săptămâna viitoare la confruntarea Polonia - România din Billie Jean King Cup însă va participa ulterior la turneul de. Simona Halep s-a calificat în această seară în faza sferturilor de finală la Indian Wells.


Sorana Cirstea Hottestfemaleathletes Tennis Players Female Tennis Players Ladies Tennis


Sorana Cirstea Photostream Tennis Players Female Womens Tennis Tennis


Sorana Cirstea In 2022 Woman Singing Australian Open Melbourne Victoria


Pin On Williams World


Sorana Cirstea Tennis Players Female Tennis Players Sporty Girls


Sorana Cirstea Tennis Players Female Female Athletes Tennis Players


Sorana Cirstea Tennis Players Female Fashion Sports Bra


Sorana Cirstea The Beauty Of Tennis


Sorana Cirstea Photostream Tennis Players Female Tennis Players Tennis Stars


Sorana Cirstea Photostream Womens Tennis Tennis Stars Soccer Tennis


Sorana Cirstea Beautiful Female Tennis Stars Tennis Players Female Beautiful Athletes Tennis Players


Sorana Cirstea Photostream Tennis Players Female Tennis Players Tennis Pictures


Sorana Cirstea Photostream Billie Jean King Lucie Safarova Opening Day


Sorana Cirstea Tennis Players Yoga Pants Tennis


Sorana Cirstea Tennis Star Tennis Players Female Tennis Stars Tennis Players


Sorana Cirstea Wta Dubai Duty Free Tennis Championship


Pin On Sorana Cirstea


Sorana Cirstea Tennis Tennis Players Female


Sorana Cirstea Sports Women Great Legs How To Look Pretty

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya